Razsadi.Com се представлява официално и единствено от Агромашина Груп Пазарджик ЕООД и "Агро Дизайнер" ЕООД. В нашето партньорство не се допускат посредници. Други физически и юридически лица не участват в нашата дейност.
Агромашина Груп Пазарджик ЕООД и "Агро Дизайнер" ЕООД отговаряме изцяло за високото качество на продукцията и услугите, които предлагаме в Razsadi.Com

ЗА НАС

Водещо начало за нас е да работим за по-високи добиви, ниска себестойност и опазване на почвите и Природата!

Razsadi.com е част от структурата на Агромашина Груп Пазарджик ЕООД, в съвместно сътрудничество с Organic Farming Designer . Нашият бизнес и неговото развитие е свързан с предлагането на елитни разсади от водещи световно известни производители. В продуктовата ни гама сме включили ягоди за всички сезони, малини, къпини, боровинки, лешници, аспержи, вишни, череши, ябълки и много други елитни разсади, с висока производителност и отлични вкусови качества.
През 2019 година Агромашина Груп Пазарджик ЕООД стартира партньорство с Organic Farming Designer. Още същата година са реализирани първите съвместни проекти по доставка на разсади, необходими машини и материали за създаване и на насаждения и консултация относно производството на земеделски култури.
През 2020 година е отбелязан ръст на съвместно предлаганите услуги, който се увеличи пет пъти спрямо предходната производствена година. Днес това партньорство е на път да стане водещ фактор по отношение на услугите свързани с доставка на разсади, необходима селскостопанска техника за производство и консултации.
Image
Image
0
Реализирани проекти

10.67 M +

Засадени разсади

За Агромашина Груп Пазарджик ЕООД

През далечната 2012 г. се създава екип на Агромашина Груп Пазарджик ЕООД.
Разположена на площ от общо 178 000 кв.м. в различни райони на страната, базите са ни основен агроцентър за цяла Южна и Северна  България. Екипът съставен от професионалисти, който се стреми да покрие и обслужи всяка точка от територията на страната ни. Базите се състоят от магазини, които разполагат с огромен ресурс от резервни части и машини за всички видове аграрна техника, която разновидност надвишава 180 000 вида.

За Organic Farming Designer

Историята на Organic Farming Designer започва през 2015 година, когато нейният създател инж. агроном Стефан Гроздев е поканен от инвеститорска компания, в областта на строителството на модерни сгради, да изготви проект за дизайнерска биоградина в Родопите на 1050 м. надморска височина.
Проектът е изработен съвместно с архитект на компанията, като са спазени всички задания от инвеститора. В биоградината се залага производството на домати, пипер, патладжани, подправки, ягоди и други култури.
Ангажирани сме да предоставим най-добрите услуги: Разгледайте!

Ангажирани сме да предоставим най-добрите услуги: Разгледайте!

Какво правим?

Ние вярваме, че нашата работа може да допринесат за един по-добър свят.

Консултации

Подготвен и специализиран екип за отглеждане на продукция

Техника

Доставка на специализирана селскостопанска техника

Разсади

Доставка и продажба на качествени разсади

Технология

Изграждане на иновативни технологични процеси