Razsadi.Com се представлява официално и единствено от Агромашина Груп Пазарджик ЕООД и "Агро Дизайнер" ЕООД. В нашето партньорство не се допускат посредници. Други физически и юридически лица не участват в нашата дейност.
Агромашина Груп Пазарджик ЕООД и "Агро Дизайнер" ЕООД отговаряме изцяло за високото качество на продукцията и услугите, които предлагаме в Razsadi.Com

ЗА НАС

Водещо начало за нас е да работим за по-високи добиви, ниска себестойност и опазване на почвите и Природата!

Razsadi.com е част от структурата на Агромашина Груп Пазарджик ЕООД, в съвместно сътрудничество с Organic Farming Designer. Нашият бизнес и неговото развитие е свързан с предлагането на елитни разсади от водещи световно известни производители. В продуктовата ни гама сме включили ягоди за всички сезони, малини, къпини, боровинки, лешници, аспержи, вишни, череши, ябълки и много други елитни разсади, с висока производителност и отлични вкусови качества.
През 2019 година Агромашина Груп Пазарджик ЕООД стартира партньорство с Organic Farming Designer. Още същата година са реализирани първите съвместни проекти по доставка на разсади, необходими машини и материали за създаване и на насаждения и консултация относно производството на земеделски култури.
През 2020 година е отбелязан ръст на съвместно предлаганите услуги, който се увеличи пет пъти спрямо предходната производствена година. Днес това партньорство е на път да стане водещ фактор по отношение на услугите свързани с доставка на разсади, необходима селскостопанска техника за производство и консултации.
Image
Image
0
Реализирани проекти

10.67 M +

Засадени разсади

За Агромашина Груп Пазарджик ЕООД

През далечната 2012 г. се създава екип на Агромашина Груп Пазарджик ЕООД.
Разположена на площ от общо 178 000 кв.м. в различни райони на страната, базите са ни основен агроцентър за цяла Южна и Северна  България. Екипът съставен от професионалисти, който се стреми да покрие и обслужи всяка точка от територията на страната ни. Базите се състоят от магазини, които разполагат с огромен ресурс от резервни части и машини за всички видове аграрна техника, която разновидност надвишава 180 000 вида.
Ангажирани сме да предоставим най-добрите услуги: Разгледайте!

Ангажирани сме да предоставим най-добрите услуги: Разгледайте!

Какво правим?

Ние вярваме, че нашата работа може да допринесат за един по-добър свят.

Консултации

Подготвен и специализиран екип за отглеждане на продукция

Техника

Доставка на специализирана селскостопанска техника

Разсади

Доставка и продажба на качествени разсади

Технология

Изграждане на иновативни технологични процеси